Fonts d'Aigua per Oficina i Empresa

  • Aigua Freda, Calenta i Natural.

  • Aigua il·limitada per a l’empresa.

  • Fonts sense garrafes de plàstic.

  • Disseny ideal per l’oficina.

AO-1300

La font d'aigua AO-1300 és un dels últims models de Columbia. És un dispensador d'aigua de gran capacitat, amb 10 litres d'aigua freda, i 3 litres d'aigua calenta sempre disponible, que permetrà hidratar-se sense límit en qualsevol època de l'any.
Disponible amb sistema Osmosi, Filtració i Ultra Filtració. Inclou mode d'estalvi energètic i llum UV que actua com a barrera antibacteriana.

AO-FRESH 440

La AO-FRESH 440 és la font d'aigua ideal per a oficines a partir de 5-10 treballadors. Disposa d'aigua freda, calenta i natural i incorpora sensor anti-fugues que permet bloquejar l'aigua d'entrada evitant així danys a parquets o terres més sensibles. Aquesta font d'aigua està disponible amb sistema Osmosi, Filtració i Ultra Filtració. Inclou mode d'estalvi energètic i pot configurar-se amb llum UV per a més protecció antibacteriana.

AO-750

Amb disseny i acabat en blanc i negre brillant, que la fan una de les Fonts d'aigua més elegant del mercat. Disposa de tres temperatures: aigua freda, calenta i natural. Gràcies a les seves reduïdes dimensions és perfecta per a despatxos, oficines i clíniques mèdiques. Inclou mode d'estalvi energètic.

AO-950

Et presentem la font d'aigua AO-950, un dispensador d'aigua equipat amb sistema d'estalvi d'energia i llum ultraviolada LED de sèrie.
Disponible amb Osmosi , Filtració i Ultrafiltració.

AO-1050

Un disseny desenfadat per una oficina mitjana o petita. Tot i no ser una font de gran volum, disposa de un espai òptim per carregar ampolles o termos de fins a 600ml.
Disponible amb Osmosi , Filtració i Ultrafiltració.

AO-425

La font Ao-425, és ideal per a petites oficines, on es vulguin 3 temperatures d'aigua sempre disponbles.
Les seves petites dimensions la fan una font que s'adapta a qualsevol estança.
Disponible amb Osmosi , Filtració i Ultrafiltració.

L’aigua honesta

Demana el teu pressupost

Estic interessat en: