Fonts d'Aigua per Oficina i Empresa

  • Aigua Freda, Calenta i Natural.

  • Aigua il·limitada per a l’empresa.

  • Fonts sense garrafes de plàstic.

  • Disseny ideal per l’oficina.

AO-1300

La font d'aigua AO-1300 és un dels últims models de Columbia. És un dispensador d'aigua de gran capacitat, amb 10 litres d'aigua freda, i 3 litres d'aigua calenta sempre disponible, que permetrà hidratar-se sense límit en qualsevol època de l'any.
Disponible amb sistema Osmosi, Filtració i Ultra Filtració. Inclou mode d'estalvi energètic.

AO-900

La AO-900 és la germana petita de la AO-1300 i és de característiques molt similars, excepte que aquesta font d'aigua està destinada a diferent número d'usuaris al dia. La font d'aigua AO-900 és ideal per a oficnes d'entre 5 i 10 persones i està disponible amb sistema Osmosi, Filtració i Ultra Filtració. Inclou mode d'estalvi energètic.

AO-750

Amb disseny i acabat en blanc i negre brillant, que la fan una de les Fonts d'aigua més elegant del mercat. Disposa de tres temperatures: aigua freda, calenta i natural. Gràcies a les seves reduïdes dimensions és perfecta per a despatxos, oficines i clíniques mèdiques. Inclou mode d'estalvi energètic.

AO-950

Et presentem la font d'aigua AO-950, un dispensador d'aigua equipat amb sistema d'estalvi d'energia i llum ultraviolada LED de sèrie.
Disponible amb Osmosi , Filtració i Ultrafiltració.

AO-4000

Destaca per disposar d'una reserva major d'aigua osmotitzada (16 litres.) La seva gran robustesa i grandària fa d'ella un producte molt demandat per l'usuari que vol una Font d'osmosi inversa a grans estances com menjadors o sales de formació.

AO-1050

La font Ao-1050, és ideal per a petites oficines, on es vulgui donar un aire desenfadat.
Les seves petites dimensions la fan una font que s'adapta a qualsevol estança.
Disponible amb Osmosi , Filtració i Ultrafiltració.

Demana el teu pressupost

Estic interessat en: