Fonts per Plantes de Fabricació

Fonts d'aigua per als espais més exigents

 

Fonts d’aigua per empresa, amb gran capacitat de producció d’aigua, per garantir el subministrament durant les feines més exigents.

Fonts d’aigua pensades per magatzems, plantes de fabricació en cadena, etc… accessoris com pedals, aixetes altes per omplir ampolles.. tot per fer d’aquestes fonts el sistema més pràctic per les empreses destinades a la fabricació de Productee final.

AO-2000

Font d'aigua osmotitzada en acer inoxidable d'alta qualitat. Amb aquest equip podràs gaudir d'aigua d'alta puresa a temperatura ambient i freda sense interrupció. Dissenyada especialment per proveir aigua a nombroses persones dins d'una empresa. Sistema de refrigeració potent i reserva de 16 litres d'aigua purificada.

AO-625

Font d'Ultrafiltració amb 3 aixetes per a 3 temperatures. Gran producció d'aigua purificada.

AO-2203

Font d'aigua amb sistema de tractament d'aigua de filtració, Ultra Filtració i Osmosi, robustesa suficient per aguantar els treballadors més exigents...
5 litres d'aigua freda, 3 litres d'aigua calenta.

AO-1750 INOX

Font INOX amb 3 etapes de Filtració. Ideal per espais on s'hi treballa a altes temperatures per la seva capacitat de refrigeració d'aigua de forma ràpida . Ideal per a carregar ampolles de qualsevol mida ja que té una aixeta "coll de signe" amb mobilitat 360 graus.

Demana el teu pressupost

Estic interessat en:

L’aigua honesta