Font a l'oficina, com estalviar aigua?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

La font d’aigua és una de les fonts més valuosos de la natura:

Amb la creixent demanda de consumidors, el consum d’aigua ha augmentat, i en temps de sequera, és crucial trobar maneres de reduir el consum d’aigua.

Una de les maneres més efectives per reduir el consum d’aigua és a través de l’ús de font aigua de filtració. Les fonts de filtració són una opció saludable i sostenible per a l’aigua potable, ja que ofereixen una alternativa als envasos de plàstic. La fabricació de botelles d’aigua de plàstic requereix una gran quantitat d’aigua, i en temps de sequera, aquesta demanda pot ser insostenible.

Per fabricar un envàs de plàstic es necessiten diferents quantitats d’aigua:

Segons un estudi realitzat pel Pacific Institute, per fabricar una sola ampolla d’aigua de plàstic de 500 ml es requereixen uns 1,39 litres d’aigua. Això és degut a les diferents etapes del procés de fabricació, que inclouen la producció de resines , la fabricació de l’ampolla, l’embalatge i el transport.

Si tenim en compte la quantitat d’ampolles de plàstic que es produeixen al món, és fàcil veure com la fabricació d’aquestes té un impacte significatiu. Les fonts de filtració són una alternativa sostenible per reduir aquest impacte, ja que no es requereixen ampolles de plàstic per proporcionar aigua potable.

La font de filtració és una opció excel·lent per a empreses, escoles i altres organitzacions que busquen reduir la seva petjada d’aigua.

Les fonts aigua de filtració són una solució rentable, ja que no requereixen la compra de botelles d’aigua i reduïxen la quantitat de residus plàstics.

A més, les fonts de filtració també ofereixen una opció més saludable per a l’aigua potable. Els filtres de les fonts de filtració eliminen les impureses de l’aigua, inclosos els contaminants, el clor i els sediments. Això significa que l’aigua de les fonts de filtració és més saludable i de millor gust que l’aigua embotellada.

En temps de sequera, és important considerar com a font d’estalvi les opcions que reduiran la petjada d’aigua i promouen un futur més sostenible.

Les fonts de filtració són una solució rentable, saludable i sostenible per a l’aigua potable, que beneficia tant als consumidors com al planeta.

Així que la propera vegada que necessitis aigua, recorda que la font és una opció per reduir el consum d’aigua i ajudar al medi ambient.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Noticies