Font a l'oficina, com estalviar aigua?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Fonts d'aigua

Les fonts d’aigua sempre han sigut aquells “punts de trobada” on la natura ens fa un regal a les persones. Quan tu vas d’excursió i pel camí et trobes una font d’aigua, realment és com trobar una mina d’or. Amb la diferència que l’aigua sí que és vital, l’or no. 

Des d’AiguaOrigen sempre hem sigut molt fans de les fonts d’aigua, i és per això que hem intentat “copiar” la natura i fer el mateix regal: aigua per beure.  

Les fonts d'aigua, un regal

Quan una empresa decideix posar una font d’aigua sol ser per raons econòmiques i/o sostenibles. Com dèiem al principi, l’aigua és vital, i poder disfrutar-ne, ja sigui freda o calenta, en qualsevol moment mentre treballem, realment és un luxe. Així que quan una empresa ens pregunta que què li suposarà posar una font, la resposta és “gaudir d’un luxe vital tot l’any”. Perquè realment una font és això, és un punt de trobada de la natura amb les persones, i nosaltres hem aconseguit que aquest moment sigui accessible per tothom. 

 

"I tu ja beus prou aigua? "

Quan els nostres clients ja porten temps disfrutant de les nostres fonts els hi preguntem si han notat alguna millora (no només econòmica o sostenible) en el fet de disposar de fonts d’aigua freda i calenta a l’empresa. I moltes vegades ens expliquen que la font ha suposat un element saludable captivador. Perquè al voltant d’una font d’aigua no només pots estimular els hàbits saludables d’aquesta, sinó potenciar uns estils de vida aliniats amb aquesta filosofia. Les empreses ja no volen només oferir aigua perquè queda bé. Les empreses ofereixen aigua perquè a tothom li interessa sentir-se bé, està sa.  

L’aigua és imprescindible per a la vida. Beure aigua possibilita una bona hidratació corporal i permet que tots els processos del nostre organisme funcionin adequadament. I això no t’ho diem només des d’AiguaOrigen per vendre més fonts, no. Si vols convencer-te de debò, mira aquest vídeo del Canal Català de salut on t’ho explicaran encara molt més bé. 

Que quants litres al dia? Entre 1,5 litres i dos al dia hauríem de beure tots plegats. O sigui que, imagina’t! Quantes ampolles de plàstic hauries de comprar? I si enlloc d’acumular tants residus, resulta que pots beure aigua directament de la font? 

fonts d'aigua

L'aigua, la millor beguda!

A Aigua Origen som especialistes en fonts d’aigua, volem una sostenibilitat, ja que, l’aigua és un bé comú i és important cuidar els nostres rius, mars i fonts d’aigua. El plàstic en rius és el factor més contaminant, a partir del riu, el plàstic pot arribar a contaminar les fonts d’aigua properes, mars, oceans i el mateix riu, per tant, és la nostra responsabilitat tenir unes fonts d’aigua lliures d’aquest plàstic en rius i de moltes altres contaminacions. Si la teva empresa vota per la sostenibilitat, no dubtis en escollir les nostres fonts d’aigua.

A més a més, com hem comentat en aquest post, les fonts d’aigua són un regal, són un punt de trobada entre la natura i les persones i, tot plegat, per poder gaudir d’un aliment tant vital i saludable com és l’aigua. Així que, sigui per la raó que sigui, l’aigua sempre és una bona opció. L’aigua, la millor beguda!

Per a més informació pots contactar-nos per mail a info@aiguaorigen.cat o al telèfon 637 829 054. 

Noticies