Font a l'oficina, com estalviar aigua?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Moltes vegades ens pregunteu pels preus de fonts d’aigua que tenim. Doncs la resposta és senzilla: què estàs buscant? Nosaltres ens adaptem.

Sabem que està en l’ordre del dia que les empreses fomentin entre els seus treballadors un consum daigua saludable i sostenible. Per això des d’AiguaOrigen volem garantir-te que la teva empresa no es quedi mai sense aigua!

Oferir aigua de proximitat al teu personal, això sí que és una demostració de compromís social. 

Però com tot, aquesta responsabilitat social i ambiental té un preu. 

Quins preus de fonts d'aigua puc esperar?

Amb només dues preguntes et fem un pressupost. Així de ràpid. Així de fàcil. 

La primera pregunta que et farem a l’hora de prerar-te un pressupost és: vols comprar o llogar? Perquè depenent de la resposta podem començar a enfocar la proposta, de manera que s’ajusti a les necessitats de la teva empresa. 

La segona pregunta que et farem és si estàs buscant una font de sobretaula, per oficina o per una fàbrica. No es tracta de buscar només el disseny més elegant sinó també quina és la capacitat de producció d’aigua, per garantir el subministrament que necessites. 

 

Quin servei tècnic inclou la compra o lloguer de la font?

Manteniment

L’experiència, l’eficàcia en la resolució i la disponibilitat són tres valors que ens defineixen en el servei tècnic de post-venta. 

 
Solucions ràpides
 
Som una empresa de Llinars i ens agrada el compromís de proximitat. Per això podem garantir solucions ràpides als nostres clients. 
 

Contacte

Si necessites més informació o vols plantejar-nos qualsevol dubte del lloguer o compra de les nostres fonts, pots fer-ho aqui

Per què llogar o comprar una font d'AiguaOrigen?

Eficients i elegants. Varis models. Les nostres fonts encaixen a qualsevol ambient. Capaces de fer una filtració interna, inclosa l’osmosi inversa. Amb una font a la teva empresa t’assegures que:

No tindràs més bidons pesats de plàstic.

No necessitaràs més espai per emmagatzemar-los.

Dismunueixes la petjada de CO2

 

Per a més informació pots contactar-nos per mail a info@aiguaorigen.cat o al telèfon 637 829 054. 

Noticies