Font a l'oficina, com estalviar aigua?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Coneixes l’estat de les platges? Sabies que l’Agència Catalana de l’Aigua fa controls de la qualitat de les aigües de bany? Doncs sí. Durant la temporada de bany l’ACA publica periòdicament butlletins informatius per conèixer l’estat de les platges. T’interessa saber què va sortir publicat al butlletí del 9 de juliol? Segueix llegint.

En el quart control programat de la temporada de bany del 2021, només 1 platja no està controlada. En altres paraules, el 97% de les zones de bany ha obtingut la qualitat Excel·lent. Quina era la platja doncs no controlada? La de St. Adrià de Besòs, que està tancada al públic durant tota la temporada de bany. Bàsicament com a mesura preventiva per contaminació del sòl. Però aquesta no és la única bona notícia. Perquè des d’AiguaOrigen ens agrada veure el que passa tant amb l’aigua del mar com la continental (diga-li així, o diga-li dolça, de riu, d’interior…). I és que segons els resultats analítics de la temporada de bany en les aigües continentals, TOTES les zones de bany interior obtenen qualitat Excel·lent. I per nosaltres això és començar el dilluns amb bon peu.

Vivim en un entorn privilegiat en el que l’aigua nodreix els paisatges. I moltes vegades no en som conscients. Tenir la sort d’estar envoltats d’aigua de qualitat Excel·lent suposa una gran riquesa pel territori (en molts sentits!). Per tant, des d’AiguaOrigen volem fer una reflexió i demanar-vos el que diem sempre: l’aigua, cuidem-la.


Saber l’estat de les platges és important per banyar-nos. Sobretot ara que fa tanta calor. I això ho entenem perfectament. Però l’aigua és vida, i no només per nosaltres. I per això, en un lloc on tots convivim, és important que la qualitat microbiològica de l’aigua sigui excel·lent. Ni plàstics, ni vessaments, ni deixalles.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Noticies