Font a l'oficina, com estalviar aigua?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Els filtres per l’aigua de casa no són una novetat, però cada vegada són més comuns. Nosaltres posem a disposició del client el pack d’aqua direct destinat a filtrar l’aigua. El pots comprar aquí.

Què inclou el pack de filtres per l'aigua de casa?

El pack inclou.

  • 1 Filtre Logico Aqua Filtració+Carbon Block.
  • 1 Ampolla de vidre.
  • 1 Capçal pel Filtre.
  • 1 Flexo 3/8″
  • Kit de subjecció Cargols i tacos
  • Manual d’instruccions

De tota manera, si el que busques és una solució a llarg termini, 100% sostenible i que et garanteixi aigua potable tot l’any, la millor opció és una font. Pots veure els models més petits de font que tenim (models de sobre taula) en aquest enllaç.

Però sabem que aquesta vegada vols llegir informació sobre els filtres, així que t’explicarem com s’instal·len.

Quin sistema de filtratge fan servir els filtres d'aquesta marca?

Els filtres Lógico Aqua incorporen un cartutx de carbó extrusionat que, a més de les propietats habituals del carbó, li dóna una capacitat de retenció de partícules en suspensió amb un diàmetre superior de 5 micròmetres.

Com instal·lar filtres per l'aigua de casa?

El que venem des d’AiguaOrigen és el “Pack Direct” de Lógico Aqua. Aquest pack et permet tenir aigua filtrada directament a l’aixeta de la cuina. El sistema més simple i econòmic del que pots disposar. És fàcil d’instal·lar, només hauries d’instal·lar el filtre entre la sortida de l’aigua freda i la teva aixeta actual.

Les instruccions de com instal·lar el pack les trobaràs en aquest pdf. 

Estàn certificats els filtres d’aigua per casa? 

Aquest Productee de la marca Lógico Aqua  té el Certificat UNE 149101 d’equips de tractament d’aigua a l’interior d’edificis. Compleix la legislació. Requisits del Reial decret 140/2003 i Reial decret 742/2013.

 

Per a més informació pots contactar-nos per mail a info@aiguaorigen.cat o al telèfon 637 829 054. 

Noticies