Font d’aigua per a oficina

Aqui tens la nostra font d’aigua per a oficina. Realment no n’és només una. Sinó que en temi vàries. Però ens agrada presentar-la com la nostra pedra filosofal.

La nostra font d’aigua per a oficina et permet beure aigua freda, calenta i natural. Depèn de la capacitat que busquis, podràs oferir aigua a més o menys gent de l’empresa. També tenim fonts equipades amb sistema d’estalvi d’energia i llum UV LED. També ens agrada tenir en compte la ubicació de la font a l’hora d’aconsellar-te un model o un altre.

Alguna exemple de font d’aigua per a oficina?

Per exemple si busques una font per grans estances com menjadors o sales de formació et recomanem la AO-4000. Però si el que vols és és una font per una sala petita, et recomanem la AO-1050 on es vulgui donar un aire desenfadat. Les seves petites dimensions la fan una font que s’adapta a qualsevol estança.

Una altra possibilitat seria si estàs buscant un dispensador d’aigua de gran capacitat, amb 10 litres d’aigua freda, i 3 litres d’aigua calenta sempre disponible, que permetrà hidratar-se sense límit en qualsevol època de l’any. Llavors et recomanem la AO-1300. 

Tenim molts models de font d’aigua per a oficina. Els pots torbar tots aqui. Però si no saps quin triar, nosaltres estarem encantats d’ajudar-te i assessorar-te. Contacta’ns sense compromís avui mateix

 

Llogar o comprar?

Les nostres fonts les pots comprar, però també les pots llogar. Som conscients que les empreses canvien, tnene necessitats diferents i per per tant, sempre pots canviar d’idea. Per això si no vols comprar-la, la pots llogar. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Noticies