Font a l'oficina, com estalviar aigua?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Aqui tens la nostra font d’aigua per a oficina. Realment no n’és només una. Sinó que en temi vàries. Però ens agrada presentar-la com la nostra pedra filosofal.

La nostra font d’aigua per a oficina et permet beure aigua freda, calenta i natural. Depèn de la capacitat que busquis, podràs oferir aigua a més o menys gent de l’empresa. També tenim fonts equipades amb sistema d’estalvi d’energia i llum UV LED. També ens agrada tenir en compte la ubicació de la font a l’hora d’aconsellar-te un model o un altre.

Alguna exemple de font d’aigua per a oficina?

Per exemple si busques una font per grans estances com menjadors o sales de formació et recomanem la AO-4000. Però si el que vols és és una font per una sala petita, et recomanem la AO-1050 on es vulgui donar un aire desenfadat. Les seves petites dimensions la fan una font que s’adapta a qualsevol estança.

Una altra possibilitat seria si estàs buscant un dispensador d’aigua de gran capacitat, amb 10 litres d’aigua freda, i 3 litres d’aigua calenta sempre disponible, que permetrà hidratar-se sense límit en qualsevol època de l’any. Llavors et recomanem la AO-1300. 

Tenim molts models de font d’aigua per a oficina. Els pots torbar tots aqui. Però si no saps quin triar, nosaltres estarem encantats d’ajudar-te i assessorar-te. Contacta’ns sense compromís avui mateix

 

Llogar o comprar?

Les nostres fonts les pots comprar, però també les pots llogar. Som conscients que les empreses canvien, tnene necessitats diferents i per per tant, sempre pots canviar d’idea. Per això si no vols comprar-la, la pots llogar. 

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Noticies